Події

Не зійшлися у політичних поглядах: житель Житомирського району під час конфлікту тяжко поранив у груди сусіда

5 January 2023, 16:15

Уночі 4 січня конфлікт між двома сусідами у селі Оліївської громади завершився тяжким травмуванням одного з них. Нині поліцейські затримали 47-річного підозрюваного. Усі обставини діяння слідчі відділу №1 Житомирського РУП з’ясовують у рамках кримінального провадження.

Про це 5 січня повідомляє пресслужба ГУНП у Житомирській області з посиланням на інформацію Житомирського районного управління поліції.

«Близько 5:00 до поліції надійшло повідомлення від лікарів про ушпиталення 43-річного жителя села Новоселиці з проникаючим пораненням грудної клітини та легені. Травми несли небезпеку для життя, тож чоловікові було проведене термінове оперативне втручання. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділу поліції №1 Житомирського районного управління. У ході першочергових розшукових дій правоохоронці встановили причетність до травмування потерпілого його 47-річного сусіда», - йдеться в повідомленні.

Чоловік зізнався в учиненому та розповів, що напередодні увечері він запросив сусіда на гостини до себе. Під час спілкування та чаркування господар та гість не зійшлися у політичних поглядах, що і стало причиною конфлікту.

Відтак слідчі відділу поліції №1 Житомирського РУП затримали чоловіка у порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особою) Кримінального процесуального кодексу України та повідомили йому про підозру в учиненому. Вирішується питання щодо обрання чоловіку запобіжного заходу.

Відповідно до санкції ч. 1 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) КК України таке діяння карається позбавленням волі на строк від 5 до 8 років.

Нагадаємо, уранці 25 грудня у селі Миколаївці на вулиці місцева жителька виявила тіло 65-річного пенсіонера: чоловіка під час чаркування до смерті побив товариш і витягнув його тіло на вулицю, покинувши на узбіччі.

Як повідомляв Житомир.info, увечері 27 листопада 2022 року у Народицькій громаді Житомирської області сталося вбивство: чоловік під час чаркування смертельно поранив 46-річного односельця.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: поранення ножове поранення конфлікт 
Матеріали по темі