Події

У Житомирській області прикордонники за допомогою дрона виявили трьох чоловіків, які нелегально видобували камінь-пісковик

18 November 2023, 16:22

За допомогою квадрокоптера прикордонники завадили порушенню правил використання надр.

Про це 18 листопада повідомляють на Facebook-сторінці «Північний кордон. Держприкордонслужба».

«Реалізовуючи завчасно отриману оперативну інформацію прикордонники 9 загону імені Січових Стрільців під час здійснення спостереження, за допомогою безпілотного літального апарату, задокументували, в межах Олевської об’єднаної територіальної громади, що на Житомирщині, факт видобутку каміння-пісковика. Прибувши на місце військовослужбовці виявили два транспортні засоби марки «КАМАЗ» з причепами завантажені видобутим камінням та екскаватор, що здійснював їх навантаження. Займались таким видом діяльності троє чоловіків не маючи на це жодних дозволів та відповідних документів», - йдеться в дописі.

За даним фактом прикордонники повідомили відповідні органи та на місце події викликали слідчу-оперативну групу від Нацполіції. Також правоохоронцям направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення передбаченого ст. 240 ККУ «Порушення правил охорони або використання надр».

Заходи з перевірки тривають.

Нагадаємо, 26 жовтня прикордонники повідомили, що зупинили вантажівку з незаконними лісом-кругляком.

Як повідомляв Житомир.info, 19 жовтня 2023 року у Житомирській області прикордонники зупинили вантажівку з понад 18 кубометрами незаконного лісу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: прикордонник Держприкордонслужба дрон камінь-пісковик надра 
Матеріали по темі