Влада

Лілію Куришко звільнили з головного управління ДФС у Житомирській області , - нардеп

27 October 2015, 17:27

 Першого заступника начальника головного управління ДФС в Житомирській області Лілію Куришко звільнили.

Про це 27 жовтня Житомир.info розповів народний депутат від Житомира Борислав Розенблат.

«Вчора наказом керівника Державної фіскальної служби України з органів ДФС у Житомирській області були звільнені 14 працівників згідно закону про очищення влади (люстрацію), в тому числі – заступник начальника головного управління ДФС в області Лілія Куришко», - сказав Борислав Розенблат.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні минулого року чоловік в.о. начальника головного управління ГФС в Житомирській області Лілії Куришко звернувся до суду: вимагав, щоб дружина повідомила в Державну фіскальну службу про своє кількаразове перебування в зоні АТО і це б вберегло її від люстрації. 5 лютого 2015 року позов мав розглядати Богунський районний суд м.Житомира, але позивач подав заяву і попросив залишити справу без розгляду. У лютому звільнення Куришко заблокував окружний адміністративний суд м.Києва. Влітку на сайті ГФС оприлюднили результати перевірки і офіційно визнали, що Лілію Куришко люструвати не можна

10 серпня народні депутати Борислав Розенблат та Ірина Суслова ходили до начальниці обласної податкової і просили її добровільно написати заяву на звільнення. В кінці серпня цього року Лілію Куришко відсторонили від виконання обов'язків начальника головного управління ГФС в Житомирській області, з 3 вересня керівником обласного управління фіскальної служби була призначена Ірина Свєтяш. З жовтня в головному управлінні ДФС новий керівник - Олександр Лавров. 

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі