Місто

Активісти та «айдарівці» прийшли до мера Житомира поговорити про земельну ділянку на розі Київської-Театральної

4 July 2016, 14:29

4 липня в прес-центрі міської ради відбувається нарада-брифінг за участі мера Сергія Сухомлина щодо ситуації навколо земельної ділянки за адресою Київська, 6.

На зустріч із мером прийшли активісти с проектом скверу, який вони збираються облаштувати на цій земельній ділянці. Також присутні колишні бійці батальйону «Айдар», котрі відстоюють інтереси забудовника, який нібито пообіцяв їм квартири, якщо сквер не з’явиться на розі Київської-Театральної.

Детальніше дивіться у сюжеті 

Як повідомляв Житомир.info, після того, як скандальний каркас магазину «АТБ» в жовтні 2014 року демонтували, в центрі Житомира залишився пустир, який і досі не можуть облаштувати. У квітні 2016 активісти почали готувати майданчик для створення на цьому місці «Скверу Героїв України» і зараз збирають кошти. Ввечері 29 червня на розі Київської-Театральної з’явилися чоловіки у військовій формі і поставили там залізний вагончик: вони проти скверу, бо на цьому місці можуть побудувати будинок з квартирами для учасників АТО. На розі вулиць Київська-Театральна 3 липня кілька десятків людей зібралися, щоб підтримати ідею створення на цьому місці скверу.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі