Влада

Головою громадської ради при обласній Службі автодоріг став активний житомирянин Федірко

27 July 2016, 12:19

Житомирський активіст Андрій Федірко очолив громадську раду при Службі автомобільних доріг у Житомирській області.

Про це 27 липня Житомир.info повідомила прес-служба САД.

«Згідно з рішенням засідання громадської ради при САД у Житомирській області, яке відбулось днями, головою громадської ради обрано Андрія Федірка, його заступником - Жанну Рижову, яка очолює Житомирську обласну організацію профспілки працівників автомобільного транспорту та шляхового господарства, а обов’язки секретаря (за згодою) виконує фахівець по роботі зі ЗМІ та громадськістю САД у Житомирській області Світлана Чернях-Кондрацька. Голова Громадської ради при САД у Житомирській області Андрій Володимирович Федірко є головою громадської організації «Народний контроль», яка займається «боротьбою з корупцією та неправомірними діями державних службовців в Житомирській області», - йдеться у повідомленні.

«Маю бажання, щоб українські дороги  були на рівні європейських, і з вашою допомогою будемо йти до цього», - цитує прес-служба САД в області новообраного голову.

Як повідомляє прес-служба, створення Громадських рад при Службах автомобільних доріг у областях України було затверджено Наказом голови Укравтодору. Згідно з Положенням про Громадську раду, склад Громадської ради формується на установчих зборах шляхом рейтингового голосування за кандидатури, які добровільно заявили про бажання брати участь у роботі Громадської ради та внесені інститутами громадянського суспільства.

Нагадаємо, Андрій Федірко є членом громадської ради при Житомирській облдержадміністрації, де представляє громадську організацію «Народний Контроль».

Як повідомляв Житомир.info, у 2014 році активний житомирянин Андрій Федірко отримав ляпаса і викликав «швидку» та міліцію, а згодом подав до суду на автомайданівця Валерія Арушаняна.

26 серпня минулого року в Бердичівському міськрайонному суді слухалась справа щодо повернення у власність держави земельної ділянки площею 68 га членом Житомирського виконкому та Громадської ради при ОДА Андрієм Федірком. Суд визнав недійсним договір оренди Андрієм Федірком земельної ділянки площею 68 га на території Великоп’ятигірської сільської ради Бердичівського районуі зобов’язав Федірка повернути 68 га орендованої державної землі, а нещодавно Вищий суд поставив крапку в цій справі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі