Місто

Влада Житомира хоче зробити «вільними» дві земельні ділянки в центрі міста

9 July 2018, 17:05

Влада Житомира хоче припинити право користування земельними ділянками двом юридичним особам комунальної форми власності.

Відповідний проект рішення сесії 9 липня оприлюднили на сайті міської ради.

«Припинити право користування земельними ділянками юридичним особам комунальної форми власності відповідно до додатку. Зарахувати вилучені земельні ділянки до земель комунальної власності територіальної громади міста не наданих у власність і користування», - йдеться в проекті рішення.

У додатку – дві земельні ділянки: 0,0671 га на вул.Велика Бердичівська, 33 та 0,0999 га по провулку Успенському, 5. На Великій Бердичівській знаходиться приміщення колишньої стоматполіклініки, у провулку Успенському – будівля колишнього витверезника. Обидва приміщення є у переліку об’єктів, які планують цього року продати на аукціоні.

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2017 року депутати міської ради затвердили перелік 239 об’єктів, що можуть бути продані. У проекті рішення сесії про перелік об’єктів комунальної власності міста Житомира, що підлягають приватизації у 2018 році, на викуп пропонувалося 28 приміщень, для продажу з аукціону - 78. Кому саме збиралися продати нерухомість без аукціону читайте тут. Як швидко провести поліпшення орендованого об'єкту та викупити його показано на прикладі котельні по вул.Київська, 10. На сесії міської ради 1 березня 2018 року депутати затвердили переліки комунальних приміщень, які дозволять викупити орендарям, та ті, які виставлять на аукціон: 25 та 46, відповідно. Рішенням сесії міськради від 26 червня перелік об’єктів комунальної власності, що підлягають приватизації в 2018 році, скоротили в чотири рази: їх залишилося лише 60.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: міська рада земля  
Матеріали по темі