Місто

У Житомирі частину Київської мають капітально відремонтувати до 1 жовтня 2019 року з гарантією 10 років

2 August 2018, 10:37

Управління комунального господарства Житомирської міської ради 30 липня підписало договір з ТОВ «Асфальт Плюс» на капітальний ремонт частини вулиці Київської – від майдану Соборного до вул.Небесної сотні.

Нагадаємо, ця житомирська компанія виграла тендер на ремонт ще на початку липня цього року. За виконання робіт «Асфальт Плюс» виставило ціну 15 млн 360 тис. 966 грн – на 43,5 тис. грн менше він початкової ціни тендеру.

«Підрядник повинен виконати передбачені цим Договором роботи, якість яких відповідає умовам проектно-кошторисної документації та чинним державним стандартам в будівництві. Підрядник виконує роботи у відповідності із затвердженою проектно-кошторисною документацією (і при потребі зі змінами, внесеними до неї) та поданою ним тендерною пропозицією. Підрядник має право залучати до виконання робіт субпідрядників», - зазначається у підписаному договорі.

Попередня оплата здійснюється в розмірі 65% вартості річного обсягу робіт у 2018 році, які фінансуються за рахунок коштів місцевого бюджетів, за умови отримання погодження у головного розпорядника бюджетних коштів. Строк виконання робіт – до 01.10.2019 року, за умови своєчасного фінансування. Підрядник розпочинає виконання робіт з дня виконання замовником зобов'язань щодо передачі проектно-кошторисної документації; передачі дозволу на виконання будівельних робіт, а також попередньої оплати, якщо це передбачено договором.

У договорі також прописаний гарантійний строк виконання робіт – 10 років, а дефекти, які виникли з вини підрядника, усуваються ним за власний рахунок.

Нагадаємо, капітальний ремонт вулиці Київської мер Сергій Сухомлин анонсував у березні 2018 року.

Як повідомляв Житомир.info, ТОВ «Асфальт Плюс» виконувало в липні цього року капітальний ремонт по вул. Перемоги, який розкритикували на засіданні міськвиконкому 11 липня. Наступного дня технагляд їздив перевіряти виконані роботи та якість нового асфальту.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: тендер дорога ремонт вул.Київська  
Матеріали по темі