Влада

Перший заступник голови Житомирської облради відсторонив відстороненого директора інтернату від посади

26 September 2018, 17:37

Директора «Тетерівського дитячого будинку-інтернат» відсторонено від посади.

Про це 26 вересня повідомляє прес-служба Житомирської облради.

«Розпорядженням за підписом першого заступника голови обласної ради Сергія Крамаренка директора комунальної установи «Тетерівський дитячий будинок-інтернат» відсторонено від займаної посади на період досудового розслідування. Термін відсторонення – два місяці, тому що в матеріалах кримінального провадження вбачається наявність підстав вважати, що О.В. Гончаров обіймаючи посаду директора «Тетерівського дитячого будинку-інтернат» може негативно впливати на хід досудового слідства завдяки власному професійному досвіду та займаній посаді. Для забезпечення повноцінного функціонування установи обов’язки директора покладено на Володимира Обіхода. Як стало відомо, 06.09.2018 року директору «Тетерівського дитячого будинку-інтернат» оголосили підозру за матеріалами досудового розслідування з ознаками кримінального правопорушення, передбаченого ч.2 ст.149 КК України», - йдеться у повідомленні на сайті обласної ради.

Нагадаємо, 21 вересня прес-служба прокуратури області повідомила, що директора інтернату, який вихованців з особливими потребами відправляв на ринок для розвантаження овочів, відсторонили від посади.

«За принципової позиції прокуратури області Корольовським районним судом м. Житомира задоволено клопотання органу досудового розслідування про відсторонення підозрюваного у вчиненні злочину від займаної посади», - інформувала прокуратура.

Як повідомляв Житомир.info, 19 вересня 2018 року поліція заявила про затримання та взяття під домашній арешт керівника спецінтернату та його зятя, які експлуатували дорослих вихованців. , Експлуатував підопічних керівник Тетерівського інтернату, про що Житомирська облрада 20 вересня повідомила в офіційному коментарі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: облрада інтернат Крамаренко експлуатація  
Матеріали по темі