Місто

Координаційна рада бюджету участі Житомира вирішує оголошувати проекти-переможці чи ще почекати

12 October 2018, 16:55

12 жовтня в прес-центрі Житомирської міської ради проходить чергове засідання Координаційної ради з питань бюджету участі, де розглядають питання про попереднє оголошення проектів-переможців.

Зокрема, Координаційна рада обговорює варіанти оголошення лише про рейтингове голосування за проектам, відповідно до якого перемогли 8 великих проектів та 11 малих (список з номерами та назвами цих проекті дивіться тут).

Остаточні результати планують оголосити після того, як Фонд Східна Європа – розробник системи онлайн-голосування надасть інформацію щодо голосування людей, які незареєстровані в Житомирі.

Зазначається, що за проекти цього року проголосувало більше 12 500 мешканців міста, віддавши загалом більше 32 500 голосів.

Нагадаємо, станом на 18:00 год. 11 жовтня, коли закрились пункти для офлайн-голосування, за проекти бюджету участі віддали близько 31 тисячі голосів, проголосувало майже 12 тисяч людей, але до опівночі ще можно було голосувати онлайн.

Детальніше дивіться згодом у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, Координаційна рада з питань впровадження бюджету участі допустила до голосування, яке проходило 1-10 жовтня, 80 проектів. З жовтня студенти фармколеджу масово голосували за 4 проекти бюджету участі, які стосуються мікрорайонів Корбутівки та Мальованки. 4 жовтня під час екстреного засідання Координаційна рада вирішила обнулити голоси, які були подані 3 жовтня за чотири проекти бюджету участі №№ 12, 28, 41 та 73. Також були виявлені махінації під час онлайн-голосування за проекти. 9 жовтня на засіданні бюджетної комісії Житомирської міської ради депутати та секретар міськради сперечалися через зняті голоси за проекти Кропивницьких.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: бюджет участі  
Матеріали по темі