Місто

На стадіоні «Спартак» у Житомирі поклали штучне покриття на малому полі та змонтували фундамент під трибуни

25 October 2018, 10:52

У Житомирі триває реконструкція стадіону «Спартак». Вже завершили підготовчі роботи для майбутнього покриття площею в 11 тисяч м², облаштували основу футбольного поля під штучне покриття та поклали штучне покриття на малому полі.

Про це 25 жовтня інформує сайт Житомирської мерії.

«На стадіоні вже змонтували фундамент під трибуни, наразі триває монтаж накриття. Також проводяться роботи із благоустрою території, зокрема укладання тротуарної плитки, та встановлення огорожі. Крім того, на стадіоні зроблено дренажну систему, проведено всі комунікації, встановлено відеонагляд та освітлення, а у адміністративних приміщеннях вже проводять оздоблювальні роботи. Також на стадіоні планують облаштування бігових доріжок», - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, за реконструкцію стадіону «Спартак» управління капітального будівництва Житомирської міської ради доплатить підряднику ще 21,5 млн грн.

Відповідно до договору від 29 листопада 2017 року, фірма «Комунальник» мала отримати за реконструкцію стадіону 21 млн 837 тис. 134 грн. Тепер до цієї суми додадуть ще 21 млн 620 тис. 202,80 грн і сумарна вартість оновлення «Спартака» становитиме майже 43,5 мільйони гривень.

Станом на початок жовтня ПРБФ «Комунальник» отримала від управління капітального будівництва за виконані роботи 20 млн 163 тис. 383,94 грн. Останній платіж на 4 млн грн пройшов через казначейство 6 жовтня 2018 року.

Як повідомляє Житомир.info, 19 березня 2018 року мер Сергій Сухомлин повідомив про початок реконструкції стадіону «Спартак». 5 травня на стадіоні «Спартак» відбулася робоча нарада: міська рада повідомила, що мер незадоволений темпами реконструкції. 25 травня Сухомлин припускав, що впродовж двох тижнів буде завершена підготовка основи під поле і починеться укладка покриття. На початку серпня мер Житомира говорив, що фактично місяць був втрачений через дощі, але сподівався, що до кінця року об'єкт здадуть.

Стадіон «Спартак» передали у власність міста 19 травня 2016 року, в грудні цього ж року мер Сергій Сухомлин розповідав про плани на реконструкцію стадіону «Спартак», а у квітні 2017 року він разом з керівником КП «Облархархпроект» показував як виглядатиме стадіон після реконструкції. В листопаді 2017 року на повторних торгах тендер на реконструкцію стадіону виграла житомирська фірма «Комунальник».

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Спартак стадіон реконструкція штучне покриття  
Матеріали по темі