Економіка

Провалля на Великій Бердичівській накриває «родичка» житомирської фірми, яка встановлювала пам’ятник Небесній сотні

6 November 2018, 13:23

Будівельна компанія «Люксбудсервіс» з Житомира встановлює скляне накриття над проваллям по вулиці Великій Бердичівській.

1 листопада 2018 року управління капітального будівництва Житомирської міської ради доручило товариству «Будівельна компанія «Люксбудсервіс» «капітальний ремонт благоустрою території проведення археологічних досліджень за адресою: вул. В.Бердичівська, 3 у Житомирі».

2 листопада на ProZorro опублікували звіт про укладений договір. Тендерна документація на сайті відсутня.

Сума договору складає 172,2 тис. грн з ПДВ, підрядник має завершити роботи до 31 грудня 2018 року. У випадку затягування робіт замовник має право відмовитися від договору підряду та вимагати відшкодування збитків. Гарантійний термін експлуатації накриття ставить 10 років від дня його введення в експлуатацію.

Договір підписали директор компанії «Люксбудсервіс» Шевченко Ольга Володимирівна та начальник управління капітального будівництва Глазунов В’ячеслав Володимирович.

У єдиному державному реєстрі юридичних осіб вказується, що ТОВ «Будівельна компанія «Люксбудсервіс» розміщене за адресою вулиця Ольжича, 9 у Житомирі. Фірма заснована у серпні 2017 року. Її засновницями є Петровська Світлана Юріївна та Урсул Анна Іллівна зі статутними внесками 800 і 200 гривень відповідно, керівницею - Шевченко Ольга Володимирівна.

За тією ж адресою по вулиці Ольжича розміщені 42 компанії, в тому числі інша житомирська фірма, з якою у «Люксбудсервісу» один і той же номер телефону - ТОВ УК «Комфорт-Буд». Її директором є екс-керівник Житомирської міської організації «Об’єднання «Самопоміч» Станіслав Балакішієв. Це ТОВ зареєстроване на 2 роки раніше від «Люксбудсервісу». У 2017 році «Комфорт-Буд» за 352 тисячі бюджетних гривень встановив у центрі Житомира пам’ятник Небесній Сотні та облаштував територію біля нього.

Нагадаємо, роботи над накриттям провалля на Великій Бердичівській у Житомирі розпочали 1 листопада 2018. Кошти в сумі 187,6 тис. грн виділили на сесії 27 вересня 2018 року, робочий проект скляного накриття розробила житомирська фірма «Архітектура плюс Дизайн».

Як повідомляв Житомир.info, провалля на Великій Бердичівській виявили у жовтні 2016 року. Спочатку його хотіли «законсервувати» для подальшого вивчення та облаштувати оглядові майданчики. У березні 2017 депутати вирішили не проводити археологічні дослідження підземелля та виділили кошти на проект накриття. У липні 2017 року департамент містобудування та земельних відносин Житомирської міської ради повідомляв, що договір на виконання робочого проекту ще не укладався.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: провалля Велика Бердичівська накриття «Люксбудсервіс»​  
Матеріали по темі