Місто

З дитмайданчика в оновленому житомирському сквері на Лятошинського зняли канатний комплекс

6 June 2019, 11:37

Увечері, 5 червня, житомиряни звернули увагу на те, що з дитячого майданчика в оновленому сквері на Лятошинського зник канатний комплекс.

Зранку, 6 червня, Житомир.info вирішив дізнатися у начальника управління комунального господарства Житомирської міськради Олександра Марцуна, куди подівся «канатний павук».

«Мені відомо, що у «Зеленбуда» були зауваження до виконавців щодо нього. Його (канатний комплекс, - ред.) зняли та ліквідовують зауваження. Сьогодні мають повернути назад», - сказав Олександр Марцун.

У коментарі Житомир.info в. о. директора КП «Зеленбуд» Житомирської міської ради Олександр Волокіта розповів, що зауваження до підрядника були щодо безпеки дітей.

«Ми робили раніше підряднику зауваження по дитячому майданчику. Були зауваження по безпеці: ми вимагали від них сертифікату по дитячому майданчику, тому що діти там проводять всій час. Напевно, вони зреагували на наші зауваження, а саме – щоб в сертифікації було вказано, ви бачили відкриті натяжні старлети, чи передбачено виробником, і чи мають вони резиновий захист. Як на мене, на майданчику має бути максимальна безпека для дітей», - розповів Олександр Волокіта.

Думки житомирян про те, що їм подобається та не подобається в оновленому сквері можна переглянути тут

Нагадаємо, ввечері 30 травня зняли будівельний паркан на перетині вулиць Лятошинського і Небесної сотні в Житомирі, і городяни побачили оновлений та осучаснений сквер.

Як повідомляв Житомир.info, переможцем торгів з реконструкції скверу стало ТОВ «АртХаус» з пропозицією 4 млн 937 тис. грн. Спонсором реконструкції є нардеп Вадим Кривенко. У серпні 2018-го у сквері зрізали 30 дерев, замість яких збиралися посадити клени, яблуні та сакури, вирощені за голландськими технологіями – у контейнерах, що гарантує їхнє приживання на новому місці. Термін реконструкції двічі переносили: у листопаді 2018 – на грудень 2018, у грудні 2018 - на травень 2019 року «через документально підтверджені об’єктивні обставини». Дизайн-рішення скверу на Лятошинського в Житомирі від травня 2018 дивіться тут.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Лятошинського сквер Волокита канатний комплекс Марцун  
Матеріали по темі