Влада

Мер Житомира знову скликає позачергову сесію, на якій планують розглянути п’ять питань

5 December 2019, 12:44

6 грудня відбудеться 59-а (позачергова) сесія Житомирської міської ради. Розпочнеться вона о 14:00 год.

Відповідне розпорядження Житомирського міського голови від 5 грудня опубліковане на сайті мерії.

На розгляд ради вносяться такі питання:

1. Про присвоєння Павлусенку В.П. звання «Почесний громадянин міста Житомира» (посмертно)».

2. Про надання згоди на придбання у власність Житомирської міської об’єднаної територіальної громади об’єкта нерухомого майна.

3. Про надання згоди на придбання квартир у власність Житомирської міської об’єднаної територіальної громади.

4. Про скасування рішення міської ради від 17.09.2019 №1576 «Про приватизацію нежитлового приміщення за адресою: м. Житомир, вул. Івана Сльоти, 60».

5. Про внесення змін до рішення міської ради від 18.12.2018 №1297 «Про бюджет Житомирської міської об’єднаної територіальної громади (бюджет міста Житомира) на 2019 рік».

Скріншот розпорядження

Як повідомляв Житомир.info, минулого тижня відбулося дві позачергових сесії Житомирської міської ради. Так, 27 листопада депутати зібралися на позачергову сесію, аби розглянути два питання. Депутати вирішили звернутись до органів центральної влади, щоб ті втрутились у ситуацію навколо Житомирського лікеро-горілчаного заводу. Вони також висловили готовність прийняти підприємство, яке є брендом міста, у комунальну власність. Окрім того, розглядали проєкт рішення щодо накладення мораторію на будівництво АЗС на проспекті Незалежності, 29, однак не підтримали цей проєкт рішення. Таке рішення жителі мікрорайону, де будують скандальну заправку, зустріли вигуками «Ганьба!».

На ранок 28 листопада мер Сергій Сухомлин знову скликав позачергову сесію міської ради, щоб розглянути питання мораторію на будівництво АЗС на проспекті Незалежності, 29. Депутати прийняли рішення звернутися до ДАБІ України щодо перевірки дозвільних документів на будівництво заправки.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: сесія міськрада  
Матеріали по темі