Влада

Кабмін погодив нового кандидата на останню вакантну посаду голови РДА в Житомирській області

19 February 2020, 14:48

На засіданні 19 лютого Уряд погодив нову кандидатуру на посаду голови Хорошівської РДА у Житомирській області.

Про це повідомив присутній на засіданні Кабміну народний депутат Олексій Гончаренко.

За його словами, погодження Кабміну на посаду голови Хорошівської РДА отримав Стужук Анатолій Володимирович.

11 лютого 2020 Анатолій Стужук подав декларацію кандидата на посаду голови Хорошівської РДА, у якій зазначається, що він зареєстрований та проживає у смт Іршанськ Хорошівського району. Нерухомості у власності він не має: земельна ділянка, житловий будинок та легковий автомобіль зареєстровані на дружину. У 2019 році він отримав 57,9 тис. грн заробітної плати на Іршанському ГЗК, де до квітня 2019 очолював фінансовий відділ підприємства, а також 67,8 тис. грн допомоги по безробіттю.

На одному з ресурсів з пошуку роботи розміщене резюме екс-очільника фінансового відділу Іршанського ГЗК Анатолія Стужука, в якому зазначено що керував він даним відділом з 1995 року.

Нагадаємо, 4 грудня 2019 року Уряд погодив на посаду голови Хорошівської РДА Богдана Олександровича Баранівського, який наразі працює першим заступником голови цієї РДА.

Як повідомляв Житомир.info, президент Володимир Зеленський призначив вже 22 голів РДА у Житомирській області: 15 листопада 2019 року президент Володимир Зеленський призначив голів Чуднівської, Коростенської та Бердичівської районних державних адміністрацій, а 19 листопада – Житомирської РДА, 29 листопада – голову Лугинської РДА, 2 грудня – Ємільчинської РДА. 5 грудня розпорядженнями президента були призначені голови ще п’яти райдержадміністрацій: Коростишівської, Любарської, Малинської, Народицької та Пулинської. 11 грудня Зеленський призначив трьох голів РДА: в Новоград-Волинському, Овруцькому та Попільнянському районах. 11 грудня був призначений голова Брусилівської РДА. Розпорядженням від 23 грудня президент Володимир Зеленський призначив Віктора Пулковського головою Радомишльської райдержадміністрації. 27 грудня Олексій Дубенцов був призначений головою Черняхівської РДА. 15 січня 2020 головою Романівської РДА президент призначив підприємця-мільйонера Василя Флуда. 21 січня головою Баранівської РДА призначений Іван Туровський. 25 січня Людмила Ананченко призначена головою Андрушівської РДА. 30 січня було призначено ще двох голів РДА: Олевської - Ларису Хоречко та Ружинської – Юрія Кулика.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: РДА призначення посада Кабмін  
Матеріали по темі