Здоров'я

​У Житомирі госпіталізували підлітка з підозрою на коронавірус, експрес-тест показав негативний результат

16 March 2020, 11:40

У житомирській міській дитячій лікарні зараз перебуває підліток з підозрою на коронавірус, експрес-тест дав негативний результат.

Про це 16 березня розповів мер Житомира Сергій Сухомлин.

«У медиків первинної ланки Житомира є 100 тестів на коронавірус, на даний час кілька тестів були використані. Зокрема, в суботу, 14 березня, звернувся до лікарів 16-річний хлопець, який приїхав з Польщі з температурою. Результат проведеного експрес-тесту був негативний. Зараз він ізольований у боксі й проводяться інші лабораторні дослідження», - розповів Сергій Сухомлин.

Бліц-інтерв’ю від 16 березня з мером Житомира про готовність обласного центру до боротьби з поширенням коронавірусу читайте тут.

Нагадаємо, станом на 16 березня в Україні зафіксовано 5 випадків зараження коронавірусом: 4 в Чернівецькій області, 1 – в Житомирській.

Як повідомляв Житомир.info, 12 березня 2020 року стало відомо про перший підтверджений випадок зараження коронавірусом у Житомирській області: госпіталізована 71-річна жителька Радомишля, яка 1 березня повернулась із Польщі. Про це повідомив голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко під час брифінгу ввечері 12 березня. Також він поінформував про введення надзвичайного стану в райцентрі Радомишль. 13 березня в Радомишлі закрили ринки, обмежили рух міського транспорту і контролюватимуть пропуск на вхід і вихід людей з міста. У райцентрі дезінфікують автовокзал і церкву. Близько 15.00 13 березня повідомили, що жінка померла.

На брифінгу в ОДА 13 березня повідомили, що в Житомирській області перевіряють на коронавірус ще двох людей. У жителів Бердичева та Андрушівки діагноз не підтвердився.

Станом на 15 березня, у Житомирській області ще трьох людей перевіряли на коронавірус: двоє з Ємільчинського району та один - з Хорошівського. Житомирський лабораторний центр повідомив, що діагноз коронавірус у них не підтвердився.

У Житомирській області працює гаряча лінія з питань щодо коронавірусу 0689824781

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: коронавірус COVID-19 вірус підліток  
Матеріали по темі