Влада

Житомирський виконком нагородив відзнакою «За заслуги перед містом» радника першого заступника голови Нафтогазу

3 March 2021, 11:06

Виконавчий комітет Житомирської міської ради нагородив відзнакою «За заслуги перед містом» ІІ ступеня Едуарда Кругляка.

Про це йдеться в оприлюдненому на сайті мерії проєкті рішення виконкому, яке було прийняте 3 березня на черговому засіданні.

«Нагородити відзнакою «За заслуги перед містом» ІІ ступеня за особистий вклад та сприяння в розвиток міського житлово-комунального господарства Кругляка Едуарда Борисовича – радника першого заступника голови правління Національної Акціонерної Компанії «Нафтогаз» України. Відзнаку «За заслуги перед містом» ІІ ступеня вручити в урочистій обстановці», - йдеться у прийнятому рішенні.

«Згідно протоколу засідання комісії про нагородження громадян одноголосно було підтримано дане рішення і враховано усі заслуги перед містом Кругляка Едуарда Борисовича. Він є давнім другом, який завжди супроводжує у всіх проблемних питаннях на рівні держави. Тому прошу підтримати це рішення», - зазначив під час засідання виконкому секретар міської ради Віктор Клімінський.

Нагадаємо, у листопаді 2019 року Едуард Кругляк звільнився з посади заступника міністра Мінрегіону і пішов працювати в «Нафтогаз».

Як повідомляв Житомир.info, заступником мера Житомира Едуард Кругляк був призначений у червні 2014 року, а 20 березня 2015 року він звільнився з цієї посади. Розпорядженням Кабінету міністрів від 10 липня 2015 року Едуард Кругляк був призначений на посаду заступника міністра в Міністерстві регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства, яке очолював житомирянин Геннадій Зубко.

11 березня 2019 року до Дня працівника житлово-комунального господарства президент Петро Порошенко нагородив Едуарда Кругляка орденом Данила Галицького.

Постановою Кабміну від 2 вересня 2019 року Мінрегіон був перейменований на Міністерство розвитку громад та територій України. Міністром стала Олена Бабак, а Едуард Кругляк залишився її заступником. З 1 листопада 2019 він був звільнений з посади заступника міністра за власним бажанням. В декларації перед звільненням зазначається, що за 2018 рік в Мінрегіоні Кругляк отримав 710 тис. 497 грн зарплати.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Кругляк Нафтогаз відзнака Заслуги перед містом виконком  
Матеріали по темі