Суспільство

Вихідні у Житомирській області будуть дощовими, синоптики попереджають про ожеледицю на дорогах

9 February 2024, 13:33

На території Житомирської області вихідними, 10 та 11 лютого, очікується до 10 градусів тепла, вночі – від 1° тепла до 3° морозу. Також синоптики прогнозують дощ зі снігом.

Прогноз погоди на найближчі дні Житомир.info надав Житомирський обласний центр з гідрометеорології.

10 лютого, субота

По Житомиру: Хмарно. Вночі сніг з переходом у дощ. Вдень дощ. Часом туман. Вночі ожеледь, слабке налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі від 1° тепла до 1° морозу, вдень 4-6° тепла.

По області: Хмарно. Вночі сніг з переходом у дощ. Вдень дощ, місцями з мокрим снігом. Часом туман. Вночі по всій території, вдень у північній половині ожеледь. Місцями налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер південно-східний, 5-10 м/с. Температура вночі від 2° тепла до 3° морозу, вдень 1-6° тепла.

11 лютого, неділя

Хмарно з проясненнями. Невеликий дощ. Місцями туман. Вночі на дорогах місцями ожеледиця. Вітер південно-східний, 3-8 м/с. Температура вночі 0-5° тепла, вдень 5-10° тепла.

Нагадаємо, за ніч шістдесят дорожників Житомирської області боролися на трасах із наслідками повернення зими. Працювало 37 комбінованих дорожніх механізмів та 16 навантажувачів. Проїзд забезпечений. А в нічну зміну, з 8 на 9 лютого, на дорогах Житомира працювали 6 піскорозкидачів та 2 навантажувачі. А ввечері 8 лютого Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Житомирській області попередила, що на область насувається негода.

Як повідомляв Житомир.info, упродовж робочого тижня, з 5 по 9 лютого 2024 року, в Житомирській області погода була досить нехарактерною для останнього місяця зими. Вдень до 10 градусів тепла, а вночі – стовпчики термометрів не опускалися нижче нуля. Також синоптики прогнозували сніг із дощем щодня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: погода прогноз погоди синоптик зима лютий ожеледиця сніг мороз 
Матеріали по темі