Влада

Екс-начальниця управління ДФС у Житомирській області Лілія Куришко викладає в ЖДТУ

16 January 2017, 17:59

Колишня начальниця головного управління ДФС у Житомирській області Лілія Куришко викладає в Житомирському державному технологічному університеті.

На сайті ЖДТУ є інформація, що кандидат економічних наук, доцент Лілія Анатоліївна Куришко – у складі викладачів кафедри фінансів і кредиту, викладає дисципліни «Податкова система» та «Оподаткування суб’єктів господарювання».

Є також інформація, що 28 листопада 2014 року Лілія Куришко захистила кандидатську дисертацію на тему «Бухгалтерський облік і контроль спільної діяльності без створення юридичної особи», науковий керівник – доктор економічних наук, професор Легенчук С.Ф.

Скрін з сайту ЖДТУ

На час захисту дисертації Куришко очолювала головне управління Міндоходів у Житомирській області (з 8 вересня 2014 року).

Як повідомляв Житомир.info, в грудні 2014 року чоловік в.о. начальника головного управління ГФС в Житомирській області Лілії Куришко звернувся до суду: вимагав, щоб дружина повідомила в Державну фіскальну службу про своє кількаразове перебування в зоні АТО і це б вберегло її від люстрації. 5 лютого 2015 року позов мав розглядати Богунський районний суд м.Житомира, але позивач подав заяву і попросив залишити справу без розгляду. У лютому звільнення Куришко заблокував окружний адміністративний суд м.Києва. Влітку на сайті ГФС оприлюднили результати перевірки і офіційно визнали, що Лілію Куришко люструвати не можна

10 серпня 2015 року народні депутати Борислав Розенблат та Ірина Суслова ходили до начальниці обласної податкової і просили її добровільно написати заяву на звільнення. В кінці серпня цього ж року Лілію Куришко відсторонили від виконання обов'язків начальника головного управління ГФС в Житомирській області, а наприкінці жовтня - звільнили з ГУ ДФС.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі