Місто

В одній з житомирських шкіл з 19 березня розпочалися весняні канікули

20 March 2018, 11:30

З 19 березня у школі №16, яка знаходиться за адресою вулиця Тараса Бульби-Боровця, 15 (стара назва вулиці Маршала Рибалка) розпочалися весняні канікули.

У коментарі Житомир.info в адміністрації школи розповіли, що канікули планові.

«Так, у нашій школі зараз канікули, почалися з понеділка. Вони планові», - сказали в школі.

Також Житомир.info вирішив уточнити у начальника управління освіти Житомирської міської ради Валентина Арендарчука, чи ще якісь школи пішли на весняні канікули.

«У мене ще немає повної інформації по школах. Зазвичай, кожна школа сама вирішує», - сказав Валентин Арендарчук.

Нагадаємо, 1 березня 2018 на засіданні РНБО обговорювалося питання щодо зменшення російським «Газпром» тиску в газопроводах, «Нафтогаз» просив українців зменшити споживання газу, щоб протриматися всього 3-4 дні до потепління. Другого березня терміново зібралися міська та обласна комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, які вирішили призупинити навчання до 7 березня. Крім зупинення навчання у школах,житомирян просили також обмежити споживання газу, а обласна комісія рекомендувала призупинити процес у ПТУ та вищих навчальних закладах, які споживають природний газ. Вранці 3 березня голова правління НАК «Нафтогаз України» Андрій Коболєв повідомив, що українська газотранспортна система повністю збалансована і працює в штатному режимі.

2 березня мер Житомира підписав розпорядження про призупинення навчального процесу у школах, ПТУ на НВК з 3 по 7 березня. 3 березня Міністерство освіти та науки розіслало лист-рекомендацію щодо відновлення навчання з понеділка, 5 березня. Обласна комісія з питань ТЕБ та НС 5 березня вирішила, що рішення про призупинення навчального процесу до 7 березня включно у навчальних закладах Житомирщини, які для опалення використовують природний газ, залишається в силі.

5 березня на комісії з питань техногенно-екологічної безпеки і надзвичайних ситуацій повідомили, що навчальний процес у житомирських школах відновиться з 12 березня.

Як повідомляв Житомир.info, у 2017 році управління освіти Житомирської міської ради рекомендувало школам провести весняні канікули з 25 березня і по 2 квітня.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Арендарчук школа канікули  
Матеріали по темі