Місто

Через прорив колектора на вулиці Східній у Житомирі на дорозі утворилося провалля

4 April 2018, 15:18

У Житомирі на Східній 4 квітня через прорив колектора на дорозі утворилося провалля.

Про це у коментарі Житомир.info сказав директор КП «Житомирводоканал» Андрій Нікітін.

«Дійсно, на перехресті вулиць Східної та Грушевської утворилося провалля. Сьогодні о 10-й годині поступила інформація про те, що є провал, відповідно у нас зараз є труднощі з нормальним проходженням стоків по колектору. Ми взяли в роботу цей об’єкт, зараз проходимо всі погодження на розкопку, і я очікую, що десь дві доби ми будемо працювати з цією аварійною ситуацією на колекторі. Вдячні тим громадянам, які нам вчасно доповіли, що є проблема на цій ділянці дороги. Огородження виставлено, рух транспорту поки що буде частково обмежений», - сказав Андрій Нікітін.

У патрульній поліції Житомирської області Житомир.info розповіли, що через обвал дорожнього покриття механічні пошкодження отримав автомобіль.

«4 квітня патрульні отримали виклик близько 12:50 про те, що по вулиці Східні було пошкоджене авто. По прибуттю на місце, патрульні встановили, що внаслідок того, що відбувся обвал дорожнього покриття, автомобіль отримав механічні пошкодження. Інспектори склали відповідні адмінматеріали, також був складений акт обстеження вулично-шляхової мережі. В подальшому всі матеріали будуть передані до суду», - розповіла співробітник патрульної поліції Світлана Зіляк.

Нагадаємо, 30 січня у зв’язку з проривом самоплинного колектора в Житомирі на вулиці Східній був обмежений рух транспорту та не ходили тролейбуси. Ремонтні роботи були завершені до 2 лютого.

Як повідомляв Житомир.info, 3 лютого 2015 року на вулиці Східній біля школи №8 у зв'язку з аварією каналізаційного колектора провалився асфальт, для ремонту рух транспорту перекрили більш ніж на півтора місяця. 9 березня 2016 року на Східній знову прорвало трубу, рух транспорту перекрили по частині вулиці. Житомирський водоканал планував завершити ремонт каналізаційної труби до кінця березня. Директор водоканалу розповідав, що ремонт колектора на вулиці Східній у Житомирі затягнеться до кінця квітня та жалівся на нестачу техніки. В середині травня 2016 року водоканал почав другу частину планових ремонтно-відновлювальних робіт по заміні каналізаційного колектора на Східній. У червні 2016 року у Житомирі на перехресті вулиць Київської та Східної на дорозі знову провалився асфальт та утворилася яма. 28 квітня 2017 року недалеко від перехрестя вулиць Східна — Михайла Грушевського, на вул. Східна стався провал колектора.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: Східна Нікітін колектор дорога  
Матеріали по темі