Влада

​У Житомирі можуть скасувати всі результати голосування за проекти бюджету участі 2018

17 October 2018, 12:44

У Житомирі можуть скасувати цьогорічні результати голосування за проекти бюджету участі або залишити все як є, незважаючи на порушення.

Про це в коментарі журналістам сказав мер Сергій Сухомлин після завершення засідання міськвиконкому 17 жовтня.

«Будемо вирішувати з депутатським корпусом, бо є два варіанти – або залишити все як є, або повністю скасувати всі результати. Бо якщо на виборах за підкуп голосів, «каруселі» та інше є покарання, то тут такого немає. Тому будемо вирішувати», - сказав Сергій Сухомлин.

Детальніше про ситуацію з результатами бюджету участі та маніпуляціями дивіться у сюжеті

Нагадаємо, цьогорічних переможців бюджету участі планували назвати після розгляду усіх апеляцій та порушень.

Як повідомляв Житомир.info, Координаційна рада з питань впровадження бюджету участі допустила до голосування, яке проходило з 1 по 10 жовтня, 80 проектів. З жовтня студенти фармколеджу масово голосували за 4 проекти бюджету участі, які стосуються мікрорайонів Корбутівки та Мальованки. 4 жовтня під час екстреного засідання Координаційна рада вирішила обнулити голоси, які були подані 3 жовтня за чотири проекти бюджету участі №№ 12, 28, 41 та 73. Також були виявлені махінації під час онлайн-голосування за проекти. 9 жовтня на засіданні бюджетної комісії Житомирської міської ради депутати та секретар міськради сперечалися через зняті голоси за проекти Кропивницьких. Цьогоріч за проекти бюджету участі віддали близько 31 тисячі голосів, проголосувало майже 12 тисяч людей, а переможцями можуть стати 19 проектів - 8 великих і 11 малих.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: виконком бюджет участі  
Матеріали по темі