Місто

У Житомирі знайшли альтернативу бюджету участі – конкурс на кращий загальноміський проєкт

23 July 2019, 09:51

У Житомирі хочуть провести конкурс на кращий загальноміський громадський проєкт міської об'єднаної територіальної громади.

Розпорядження про підготовку до конкурсу 19 липня підписав мер Сергій Сухомлин.

«З метою впровадження інноваційних механізмів залучення громадськості до налагодження системної взаємодії з органами місцевого самоврядування, задля досягнення стратегічних цілей розвитку міста та орієнтовані на збалансований розвиток Житомирської міської об’єднаної територіальної громади», - так пояснив мер мету розпорядження.

Виконавчим органам доручено підготувати загальноміські громадські проєкти і подати їх в управління по зв’язках з громадськістю до 30.09.2019 року. Також розпорядженням затверджений порядок проведення конкурсу.




Нагадаємо, на сесії Житомирської міської ради 23 квітня 2019 року вирішили на два роки призупинити проведення процедури «Бюджет участі».

Як повідомляв Житомир.info, після гучних скандалів, тривалих засідань та розпуску координаційної ради, мер Сергій Сухомлин 23 січня 2019 року своїм розпорядженням затвердив перелік проектів-переможців бюджету участі м.Житомира, за які містяни голосували в жовтні 2018 року. На початку квітня 2019 року завершилися громадські обговорення змін до положення про бюджет участі.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: розпорядження бюджет участі конкурс  
Матеріали по темі