Місто

У Житомирі оголосили конкурс на посаду директора гімназії №23, яка майже рік вакантна

24 September 2019, 10:38

24 вересня 2019 року департамент освіти Житомирської міськради оголосив конкурс на заміщення вакантної посади директора міської гуманітарної гімназії №23 імені Михайла Очерета, що знаходиться на вулиці Бориса Лятошинського, 14.

Оголошення про конкурс опублікували на сайті мерії.

У вимогах вказано, що ступінь освіти в майбутнього директора має бути не нижче магістра (восьмий рівень Національної рамки кваліфікації), педагогічний стаж - не менше 3 років. Кандидат повинен мати організаторські здібності, а його фізичний та психічний стан - не перешкоджати виконанню професійних обов’язків.

Посадовий оклад директора складає 6166 грн, можливі доплати, надбавки, підвищення та заохочення. Щорічна відпустка - 56 календарних днів. Ненормований робочий день.Контракт укладається на 2 (для тих, хто вперше на посаді директора) або на 6 років.

Документи приймають до 15 жовтня 2019 року.

Нагадаємо, про звільнення багаторічного директора гуманітарної гімназії №23 Ніни Купрійчук стало відомо в січні 2019. Тоді зазначалося, що директора гімназії обиратимуть після вдосконалення Положення про проведення конкурсу. За деякими джерелами, посаду директора закладу Купрійчук обіймала майже 30 років, з 1989 року. У 2017 році управління освіти Житомирської міської ради повідомляло, що директорам 7 житомирських шкіл — більше 65 років.

Як повідомляв Житомир.info, у січні 2019 в одному з класів гімназії №23 впала балка, у закладі будуватимуть новий корпус , а поки батьки школярів просять реконструювати старий корпус, бо діти навчаються в три зміни.

У червні 2019 обрали директора житомирської ЗОШ №7: у повторному конкурсі перемогу отримав учитель фізики й математики цієї школи Михайло Чемерис. У липні 2019 через низькі бали претенденток конкурс на посаду директора вечірньої школи Житомирської міської ради визнали таким, що не відбувся, обов’язки керівника виконує практичний психолог цього закладу Олена Білявська.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: гімназія директор Купрійчук конкурс  
Матеріали по темі