Місто

На посаду директора гімназії №23 в Житомирі претендують два учителя цього закладу та викладачка університету

18 October 2019, 09:49

На посаду директора Житомирської міської гуманітарної гімназії № 23 імені Михайла Очерета претендують троє педагогів.

Їх імена 17 жовтня опублікували на сайті Житомирської міської ради.

Перелік осіб, яких допустили до участі у конкурсі на заміщення вакантної посади директора Житомирської міської гуманітарної гімназії № 23 ім. М. Очерета:

  • Андрійчук Наталя Михайлівна
  • Баранов Ігор Олегович
  • Черняк Юрій Григорович.

За інформацією Житомир.info, Наталя Андрійчук — викладачка ЖДУ імені Франка, кандидатка педагогічних наук та членкиня Вченої ради університету. Улітку 2019 року вона брала участь у конкурсі на директора житомирської ЗОШ № 7, але не виграла його, посівши 2 місце за кількістю балів.

Наталя Андрійчук. Фото з сайту ЖДУ

Ігор Баранов — учитель інформатики Житомирської гімназії № 23 імені Очерета, який у серпні 2019 увійшов до ТОП-50 фіналістів національної премії Global Teacher Prize Ukraine.

Ігор Баранов. Фото Житомирської міськради за 2018 рік

Нарешті, Юрій Черняк – учитель фізики гімназії №23 в Житомирі. У соцмережі вказано, що він навчався у ЖДУ імені Франка.

Юрій Черняк. Фото з соцмережі

Нагадаємо, 24 вересня 2019 року департамент освіти Житомирської міськради оголосив конкурс на заміщення вакантної посади директора міської гуманітарної гімназії №23 імені Михайла Очерета, що знаходиться на вулиці Бориса Лятошинського, 14. Документи приймали до 15 жовтня 2019 року.

У вимогах вказано, що ступінь освіти в майбутнього директора має бути не нижче магістра (восьмий рівень Національної рамки кваліфікації), педагогічний стаж - не менше 3 років. Кандидат повинен мати організаторські здібності, а його фізичний та психічний стан - не перешкоджати виконанню професійних обов’язків.

Як повідомляв Житомир.info, про звільнення багаторічного директора гуманітарної гімназії №23 Ніни Купрійчук стало відомо в січні 2019. Тоді зазначалося, що директора гімназії обиратимуть після вдосконалення Положення про проведення конкурсу.

У січні 2019 в одному з класів гімназії №23 впала балка, у закладі будуватимуть новий корпус , а поки батьки школярів просять реконструювати старий корпус, бо діти навчаються в три зміни.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: директор гімназія конкурс  
Матеріали по темі