Місто

В центрі Житомира рятувальники знімали антену, яка могла впасти на тротуар

30 October 2023, 14:49

В центрі Житомира 30 жовтня з п’ятиповерхівки між Новим і Старим бульварами рятувальники за допомогою спецтехніки знімали супутникову антену, яка була прикріплена на рівні даху.

В головному управління ДСНС у Житомирській області Житомир.info повідомили, що отримали виклик на демонтаж антени, яка загрожувала впасти на людей.

«Наші працівники злучалися до демонтажу конструкції, яка несла загрозу громадянам. Загалом за вихідні (28-29 жовтня) рятувальники 47 разів надавали допомогу в розрізання повалених дерев та демонтажі пошкоджених конструкцій», - розповіла керівниця пресслужби обласного управління ДСНС Ірина Романюк.

Нагадаємо, вдень 30 жовтня у Житомирі комунальники замінили прапор на майдані Соборному, який пошкодився через негоду.

Як повідомляв Житомир.info, 28 жовтня 2023 року у Житомирській області через сильні пориви вітру оголосили помаранчевий рівень небезпеки. Рятувальники з самого ранку ліквідовували наслідки негоди в області, а впродовж доби п’ять разів виїжджали на демонтаж аварійних конструкцій та прибрали 90 повалених дерев. У Житомирі вітер пошкодив електромережі, світлофори та прапор на майдані Соборному.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: рятувальник антена негода ДСНС демонтаж 
Матеріали по темі