Влада

З сайту головного управління Держгеокадастру у Житомирській області зникла інформація про керівників

21 April 2016, 17:54

 З офіційного сайту головного управління Держгеокадастру у Житомирській області 21 квітня зникла інформація про керівників.

Проте на порталі Державної служби України з питань геодезії, картографії та кадастру зазначається, що в.о. керівника головного управління у Житомирській області є Євген Ходаківський. У структурі управління він є заступником начальника управління – начальником відділу розпорядження землями сільськогосподарського призначення.

Нагадаємо, 20 квітня на прес-конференції житомирські АТОшники заявили, що перекриють трасу Київ-Чоп, якщо голова Держгеокадастру України не виконає їхні вимоги.

Голова Житомирської ОДА Сергій Машковський сказав, що пропонуватиме у Києві призначати керівництво обласного Держгеокадастру з випробувальним терміном.

18 квітня Держгеокадастр та громадські об’єднання учасників АТО в Житомирській області підписали меморандум про співпрацю.

Як повідомляв Житомир.info, 4 квітня біля головного управління Держгеокадастру у Житомирській області активісти та АТОшники підпалили шини і вимагали від представники Держгеокадастру звільнити керівництво обласного управління та розібратися з питаннями виділення землі у Житомирській області. 11 квітня біля ГУ Держгеокадастру знову палали шини, до мітингувальників приїхав губернатор Сергій Машковський і пообіцяв звернутися до керівництва держави, щоб зняти соціальну напругу.

На сесії 31 березня облрада визнала роботу головного управління Держгеокадастру в Житомирській області незадовільною і ухвалила звернення до Верховної Ради.

Скріни з офіційних сайтів

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі