Місто

На Східній у Житомирі знову провалився асфальт

7 February 2019, 11:30

На вулиці Східній у Житомирі стічні води вимили ґрунт і призвели до провалу дорожнього полотна.

Повідомлення про це 7 лютого з’явилося на сайті КП «Житомирводоканал».

«Зруйнований каналізаційний колектор спричинив провал дорожнього полотна на вул. Східній, 103. Місце аварії наразі обгородили - ведуться підготовчі роботи для заміни зруйнованого каналізаційного колектору», – інформує водоканал.

На підприємстві просять житомирян бути обережними на цій ділянці дороги, особливо у пізній час доби, та попереджають, що рух транспорту на вулиці може бути тимчасово обмеженим.



Фото з сайту КП "Житомирводоканал"

Нагадаємо, 4 квітня 2018 року на Східній у Житомирі через прорив колектору на дорозі утворилося провалля.

Як повідомляв Житомир.info 30 січня 2018 року у зв’язку з проривом самоплинного колектору в Житомирі на вулиці Східній був обмежений рух транспорту та не ходили тролейбуси. Ремонтні роботи були завершені до 2 лютого.

3 лютого 2015 року на вулиці Східній біля школи №8 у зв'язку з аварією каналізаційного колектору провалився асфальт, для ремонту рух транспорту перекрили більш ніж на півтора місяця. 9 березня 2016 року на Східній знову прорвало трубу, рух транспорту перекрили по частині вулиці. Житомирський водоканал планував завершити ремонт каналізаційної труби до кінця березня. Директор водоканалу розповідав, що ремонт колектору на вулиці Східній у Житомирі затягнеться до кінця квітня та жалівся на нестачу техніки. В середині травня 2016 року водоканал почав другу частину планових ремонтно-відновлювальних робіт по заміні каналізаційного колектору на Східній. У червні 2016 року у Житомирі на перехресті вулиць Київської та Східної на дорозі знову провалився асфальт та утворилася яма. 28 квітня 2017 року недалеко від перехрестя вулиць Східна — Михайла Грушевського, на вул. Східна стався провал колектору.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: вулиця Східна колектор дорога асфальт  
Матеріали по темі