Суспільство

У соцмережах Facebook та Instagram стався збій

5 March 2024, 17:58

Користувачі соцмереж Facebook та Instagram компанії Meta повідомляють про збій у роботі.

Про це увечері 5 березня інформує Інститут масової інформації.

«Користувачів вибило з облікового запису, а при спробі зайти знову, соцмережа повідомляє про те, що пароль невірний», - йдеться в повідомленні.


Фото: скриншот ІМІ


Фото: скриншот Житомир.info

Як повідомляв Житомир.info, зранку 12 грудня 2023 року у мобільного оператора «Київстар» стався технічний збій, у результаті якого стали недоступні послуги зв`язку та доступу в інтернет у частини абонентської бази. Спеціалісти компанії працювали над усуненням проблеми. Згодом, в обідню пору в Мінцифри повідомили, що користувачі «Київстар» не можуть перейти на інших операторів, оскільки збій у мережі оператора вплинув на національний роумінг. Пізніше у компанії «Київстар» проінформували, що збій трапився через потужну хакерську атаку, абонентам обіцяли компенсацію. Спеціалісти компанії одразу розпочали відновлення сервісів, і станом на 20.00 год 12 грудня 2023 року частково відновили роботу послуг фіксованого зв`язку. Повністю зв’язок абонентам пообіцяли відновити 13 грудня.

13 грудня о 18.00 компанія «Київстар» розпочала роботу над відновленням голосового зв’язку по всій Україні. Цього ж дня у Житомирі біля магазинів мобільних операторів були черги, а у соцмережах активізувалися шахраї.

Як повідомляв Житомир.info, 14 грудня 2023 року у компанії «Київстар» повідомляли про те, що майже відновили мережу «Домашній інтернет», але досі працюють над зв’язком та мобільним інтернетом.

Для того, щоб висловити подяку своїм абонентам за їх підтримку та довіру, 21 грудня компанія повідомила, що скасовує планову плату за тариф для всіх своїх користувачів

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: збій Facebook Instagram соцмережа Meta акаунт користувач  
Матеріали по темі