Влада

Губернатори Житомирської і Хмельницької областей проводять спільну нараду з приводу забруднення річок

9 June 2017, 14:32

Голови Житомирської та Хмельницької облдержадміністрацій 9 червня зібралися у місті Полонне Хмельницької області, щоб вирішити, що робити із забрудненням річок.

Про це повідомляє журналіст Житомир.info.

«У Полонному проходить спільне засідання двох обласних комісій з техногенно-екологічної безпеки за участю представників Держекоінспекцій Житомирської та Хмельницької областей. Також планують заслухати директора ТОВ «Понінківська картонно-паперова фабрика» та голову Полонської РДА», - інформує журналіст.

Нагадаємо, 9 червня міжобласне засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій для вирішення питання із забрудненням річок Случ та Хомора у Житомирській та Хмельницькій областях проводиться за ініціативи міністра екології та природних ресурсів України Остапа Семерака.

Детальніше про спільне засідання дивіться у сюжеті

Як повідомляв Житомир.info, у селі Глибочок Баранівського району 10 травня активісти перекрили рух транспорту по автошляху Новоград-Волинський-Полонне-Старокостянтинів через забруднені річки. Держекоінспекція в Житомирській області довела, що нечистоти в річку Хомора потрапляють з сусідньої Хмельниччини. Управління Держпродспоживслужби в Баранівському районі повідомило, що у річці Хомора в Житомирській області показник хімічного споживання кисню перевищений майже у 50 разів. Зранку 6 червня жителі сіл Глибочок, Понінки, Першотравенськ перекрили дорогу на Хмельницький через забруднення річки Хомора.

Житомир.info

 

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Матеріали по темі