Фоторепортаж

Друга зима плитки на житомирській Михайлівській. Фоторепортаж

15 March 2018, 12:12

Вже вдруге єдина пішохідна вулиця Житомира перезимувала з новою гранітною плиткою. Житомир.info вирішив подивитися, чи витримала цьогорічні морози і сніг гранітна плитка на вулиці Михайлівській.

Нагадаємо, у квітні 2017 року робітники усували недоліки, які з’явилися після зими, а у вересні частково перекладали плитку.

21 жовтня 2016 року будівельники відкрили для проходу першу частину відремонтованої пішохідної вулиці Михайлівської, а 25 листопада зняли паркан та відкрили для проходу другу частину вулиці. Напередодні нового року, 29 грудня, у Житомирі відкрили для проходу ще одну, третю частину відремонтованої вулиці Михайлівської. Після зими плитка частково потріскала, розкололася, а біля каналізаційних люків узагалі попровалювалася.

Як повідомляв Житомир.info, у червні 2012 року на сесії міської ради було виділено 200 тис. грн. на розроблення проектної документації з реконструкції Михайлівської. Влітку 2013-го міська влада повідомляла про початок капітального ремонту вулиці Михайлівської, вартість якого становила тоді 17 млн 790 тис. грн. У липні 2013 року управління комунального господарства міськради оголосило тендер на капітальний ремонт (першу чергу будівництва) вулиці Михайлівської, а в мерії повідомили, що ці роботи планують завершити за чотири місяці. Згаданий тендер виграло житомирське ПП «БудМаксПлюс», яке оцінило вартість будівельних робіт у 3 млн. 572,6 тис. грн. Восени 2014 року члени містобудівної ради Житомира зібрали городян на Михайлівській для того, що обговорити плани її реконструкції та презентувати розроблені проекти. У квітні 2016 року мер міста Сергій Сухомлин повідомив, що на реконструкцію Михайлівської знадобиться близько 15 млн грн. Згодом, у квітні, в коментарі Житомир.info він розповів, що завершити реконструкцію Михайлівської планують за три літніх місяці. Під час сесії Житомирської міськради 28 квітня депутати ознайомилися з проектами реконструкції вулиці Михайлівської та майдану С. П. Корольова, узгодивши ескізний проект. Капітальний ремонт вулиці Михайлівської розпочали 8 вересня. На реконструкцію пішохідної вулиці з міського бюджету планують витратити 15 млн грн.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: плитка Михайлівська зима  
Матеріали по темі