Місто

На Східній у Житомирі знову утворилося провалля, ліквідовувати аварію планують упродовж тижня

10 March 2021, 15:46

На вулиці Східній у Житомирі 10 березня стався порив каналізаційного колектору, внаслідок чого на проїжджій частині утворилося провалля. За ліквідацію наслідків аварії бригада водоканалу візьметься 11 березня.

Про це повідомляє пресслужба КП «Житомирводоканал».

«У Житомирі на вулиці Cхідній, 101 стався порив каналізаційного колектору, внаслідок чого утворилося провалля на проїжджій частині. Від завтра бригада водоканалу розпочне ліквідовувати наслідки аварії. Роботи триватимуть щонайменше тиждень», – йдеться у повідомленні.

Зазначено, що частину вулиці для проїзду перекрили. Водіїв просять бути уважними та обережними на цій ділянці дороги.

Також повідомляється про змінену руху тролейбусів, які курсують за маршрутом №10.

Нагадаємо, що асфальт на Східній провалюється не вперше. Так, наприкінці травня 2019 року на перехресті вулиць Східної та Грушевського, поблизу зупинки громадського транспорту, провалився асфальт. На дорозі була яма діаметром приблизно 1 метр та глибиною у півтора.

Як повідомляв Житомир.info, лютого 2015 року на вулиці Східній біля школи №8 у зв'язку з аварією каналізаційного колектору провалився асфальт, для ремонту рух транспорту перекрили більш ніж на півтора місяця. 9 березня 2016 року на Східній знову прорвало трубу, рух транспорту перекрили по частині вулиці. Житомирський водоканал планував завершити ремонт каналізаційної труби до кінця березня. Директор водоканалу розповідав, що ремонт колектору на вулиці Східній у Житомирі затягнеться до кінця квітня та жалівся на нестачу техніки. В середині травня 2016 року водоканал почав другу частину планових ремонтно-відновлювальних робіт по заміні каналізаційного колектору на Східній. У червні 2016 року у Житомирі на перехресті вулиць Київської та Східної на дорозі знову провалився асфальт та утворилася яма. 28 квітня 2017 року недалеко від перехрестя вулиць Східна — Михайла Грушевського, на вул. Східна стався провал колектору.

30 січня 2018 року у зв’язку з проривом самоплинного колектору в Житомирі на вулиці Східній був обмежений рух транспорту та не ходили тролейбуси. Ремонтні роботи були завершені до 2 лютого.

4 квітня 2018 року на Східній у Житомирі через прорив колектору на дорозі утворилося провалля.

7 лютого 2019 року КП «Житомирводоканал» повідомило, на вулиці Східній, 103 у Житомирі стічні води вимили ґрунт і призвели до провалу дорожнього полотна.

Житомир.info

Підписуйтесь на Житомир.info в Telegram
Теги: провалля вул. Східна асфальт яма водоканал колектор  
Матеріали по темі